Gevelonderhoud - Torbo stralen

Wilt u uw buitengevel herstellen naar een optimale staat? Kies dan voor het Torbo stralen van uw gevel. Deze reinigingsmethode is geschikt voor de materialen beton, stalen balken, metselwerk en gevelbeplating. Door middel van Torbo stalen wordt de bovenste (vieze) laag van het materiaal verwijderd en zorg je ervoor dat het materiaal er weer uitziet als het origineel.

Na het Torbo stralen, conserveren wijn uw materiaal met een passende (materiaal afhankelijke) bescherming. Dit om de levensduur te verlengen.

Torbo stralen

De straaltechniek van Torbo stralen is geheel veilig. Wij zullen na inventarisatie bepalen welk straalmiddel gebruikt dient te worden. Met onze Torbo- straal machine kunnen wij de volgende materialen stralen:

  • Beton,
  • Stalen balken,
  • Metselwerk,
  • Gevelbeplating.

Voordelen Torbo stralen

Torbo stralen is een straaltechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van water in combinatie met het straalmiddel. Hierdoor is deze straaltechniek niet schadelijk voor de gezondheid. Schadelijke deeltjes worden vastgehouden in de watermoleculen waardoor deze zich tijdens de werkzaamheden niet kunnen verspreiden.

Vragen over Torbo stralen bij u op locatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vraag offerte aan

Wij nemen vrijblijvend binnen twee werkdagen contact met u op.

Moet Vlekkeloos

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Altijd bereikbaar

Wij zijn altijd bereikbaar. Voor zowel een vrijblijvend adviesgesprek als voor vragen tussendoor.

Goede materiaal kennis

Wij werken met hoogwaardige materialen van erkende leveranciers.

Afspraak = afspraak

Geen prijstechnische verrassingen achteraf, prijs wordt van tevoren bepaald.