Gevel reinigen en impregneren

Uw gevel is hét visitekaartje van uw gebouw of woning. Het is daarom belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Wij nemen deze taak graag uit handen en reinigen uw gevel met professioneel vakmanschap en jarenlange ervaring.

Een gevel heeft met enige regelmaat onderhoud nodig. Wilt u uw schone gevel langer behouden? Laat uw gevel dan reinigen én impregneren! Hierdoor blijft uw schone gevel jarenlang beschermt tegen weersinvloeden, vocht en vuil.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt hier direct een offerte aanvragen. Wij nemen dan vrijblijvend binnen twee werkdagen contact met u op.

Moet ik mijn gevel reinigen?

Uw gevel regelmatig reinigen is zeer aan te bevelen. Een mooi verzorgde, goed uitziende gevel geeft immers meerwaarde aan uw woning of bedrijfspand. Door middel van gevel reiniging verwijderen wij onder andere:
  • Mos aanslag,
  • Kalk aanslag,
  • Grijze aanslag(grauwsluier),
  • Groene aanslag(alg),
  • Roet aanslag.

Wij inspecteren uw project deskundig en kiezen op basis hiervan de meest geschikte reinigingsmethode.

Wat is impregneren

Het impregneren van je gevel is een vorm van gevelonderhoud. Ook wel hydrofoberen genoemd. Er wordt een water afstotende vloeistof aangebracht op de gevel. Dit zorg ervoor dat vocht en vuil geen kans hebben om zich te hechten aan het oppervlak. Door middel van impregnatie van uw gevel, verlengt u de levensduur aanzienlijk.

Voordelen gevel impregneren

  • Uw gevel is beschermd tegen scheuren door vorst. Ook als het vriest zal de vorst niet in de stenen trekken. Dit voorkomt vorstschade.
  • U geniet langer van de schone gevel door verminderde hechting van vuil.
  • U kunt rekenen op een stijging van de levensduur én de waarde van uw gebouw. Het gebouw heeft minder snel kans op schade en is meer waard vanwege het goede onderhoud.

Onze werkwijze

Het is altijd prettig om van te voren te weten waar u aan begint. Daarom blijven wij gedurende het gehele proces, in overleg met u. Eerst inventariseren wij samen de opdracht en omvang. Daarna maken wij een plan van aanpak en stellen wij een vrijblijvende offerte op. Bent u akkoord? Dan plannen wij de werkzaamheden samen in en gaan wij aan de slag! Tenslotte verifiëren wij, na het uitvoeren van de opdracht, het afgeleverde werk altijd met u!

Moet Vlekkeloos

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Altijd bereikbaar

Wij zijn altijd bereikbaar. Voor zowel een vrijblijvend adviesgesprek als voor vragen tussendoor.

Goede materiaal kennis

Wij werken met hoogwaardige materialen van erkende leveranciers.

Afspraak = afspraak

Geen prijstechnische verrassingen achteraf, prijs wordt van tevoren bepaald.

Onze diensten

WAT WIJ DOEN

Grote of kleine projecten. Wij bieden voor iedere opdracht een oplossing op maat. Bekijk hieronder onze dienstverlening. Heeft u weinig tot geen verstand van buitengevels maar weet u wel dat deze opgeknapt moet worden? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met deskundig advies op maat.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Vraag offerte aan

Wij nemen vrijblijvend binnen twee werkdagen contact met u op.